Máte dotaz? Volejte 603244226 nebo pište na dotazy@topgal.cz (Po-Pá 8 – 16 hod.)

Batohy do školy 2023

Topgal | 02.12.2022 in BLOG

Nová kolekce 2023

Školní batohy Topgal - kolekce 2023

Školní batohy pro holky

Pestrobarevná i poklidná. Taková je kolekce pro holky na rok 2023. Inspiraci jsme zase hledali mezi zvířátky v lese, v zoo, ale i v salonu květin. Při výběru barev jsme se drželi oblíbené palety malých slečen, proto vedou odstíny růžové a fialové. A abychom vás ujistili, že s batohem od Topgalu nesáhnete vedle, nechali jsme si opět jejich funkčnost otestovat v ITC Zlín. Testoval se nejen voděodolný materiál, reflexní prvky, ale také nosnost batohu. A můžeme s klidným srdcem říct, že to dopadlo na jedničku! 😊

Školní batohy pro kluky

Zelená a modrá. Barvy, které nikdy neomrzí a kluky zkrátka baví, proto jsme je kombinovali v různých odstínech a vzorech. Na své si přijdou milovníci přírody, strojů i pohádek. Rodiče zase ocení kvalitní zádový systém, který je anatomicky přizpůsobený zádům malého dítěte, nastavitelné ramenní poupruhy i hrudní pásek. A hlavně hromadu reflexních prvků, které ve tmě nikdo nepřehlédne.


Pokud jste si náhodou nevybrali v kolekci školních batohů pro rok 2023, zkuste si prohlédnout kompletní nabídku školních batohů Topgal nebo kategorii studentských batohů.