Máte dotaz? Volejte 603244226 nebo pište na dotazy@topgal.cz (Po-Pá 8 – 16 hod.)

Dobročinné závody koupacích kachniček Pusť kačku

Topgal | 03.05.2022 in BLOG

Pusť kačku dobročinné závody koupacích kachniček v rámci akcí S Chaloupkou na vodě


Navazujeme na 9 ročníků tradičního dobročinného závodu Pusť kačku, který pořádající organizace I MY a APLA JČ založily na finanční podporu rané péče o handicapované děti.

Je to snadné. Stačí zakoupit si startovní číslo kachničky do některého ze závodů (nebo do všech), které jsou součástí seriálu vodáckých akcí S Chaloupkou na vodě. A pak už jen přijet fandit, i když ani to není podmínkou, a převzít si cenu, pokud vaše kačka skončí „na bedně“. Koupit můžete i více kachniček do jednoho závodu.

Svá startovní čísla si můžete zakoupit on-line nebo přímo na místě, před konáním závodu. Startovné za malou kačku činí 50 Kč, za velkou firemní pak 2500 Kč – závodí s logem nebo reklamou firmy. Samotné závody jsou pak součástí všech akcí v rámci seriálu S Chaloupkou na vodě.

Majitelé velkých firemních kaček si mohou sami svou závodnici vhodit do vody. Malé kačky startují s hromadným startem – vysypáním kaček do vln vodáckého kanálu organizačním týmem. Plastové kačky v cíli odchytíme a připravíme je na další závod.

Výtěžek z každého závodu obdrží jedna vybraná organizace specializující se na ranou péči v rodinách s dětmi s fyzickým či duševním handicapem. Raná péče je terénní služba poskytující konzultace a poradenství takovým rodinám.


Závody Pusť kačku se konají v rámci akce "S Chaloupkou na vodě"

KOUPIT STARTOVNÉ

Závody Pusť kačku se konají v rámci akce "S Chaloupkou na vodě"

KOUPIT STARTOVNÉ

Závody Pusť kačku se konají v rámci akce "S Chaloupkou na vodě"

KOUPIT STARTOVNÉ