Máte dotaz? Volejte 603244226 nebo pište na dotazy@topgal.cz (Po-Pá 8 – 16 hod.)

Dva týdny s Topgalem v Galerii Šantovka

Topgal | 08.08.2022 in BLOG

A na co se můžete těšit?

Soutěž o městský batoh Euforia dle vlastního výběru

Stavte se v obchodní jednotce Šantovka Star(t)s, vyberte si konkrétní batoh (školní nebo studentský) a napište svůj tip, kolik váží školní batoh se všemi věcmi, svačinkami i pitím a dostaňte se do slosování. V sobotu vylosujeme výherce, který si svou cenu u nás v pronajaté jednotce může v neděli 21. 8. vyzvednout.

V sobotu 27. 8. zveřejníme na našem profilu (IG / FB) výherce s nejpřesnějším tipem.


Workshopy v úterý 16. a 23. 8.

Navrhněte si a pokreslete si nebo vymalujte svůj plátěný gymsack / tašku s Terezou

Kreativní odpoledne, kdy budete moci nahlédnout pod ruce naší dvorní designérce Tereze. Ta má na starost všechny ty krásné barevné batůžky, které najdete na našem e-shopu. Jaká je cesta od holého papíru až po originální batoh?

Vyberte si plátěné batůžky nebo tašky, které si budete moci pokreslit nebo spoluvytvářet rýznými výtvarnými technikami. A v tomto případě se opravdu fantazii meze nekladou! Naše Tereza vám ráda ukáže, jak na to. :)

Workshop ve čtvrtek 25. 8. - Školní batohy očima streetartového umělce Pausera

Pauser je náš art director. :) S ním konzultujeme jak design batohů, tak vizuál naší online komunikace. Zastavte se podívat, jak se streetartové umění dokáže promítnout na naše batohy.


A proč Šantovka Star(t)s?

Šantovka Star(t)s je unikátní projekt na podporu podnikatelů (nejen) v Olomouckém kraji. Pomáhají startupům, řemeslníkům, studentům, umělcům a všem, kteří přicházejí s originálními nápady. A jak? Zadarmo jim pronajmou obchodní jednotku v nejnavštěvovanějším obchodním centru na Moravě, aby měli příležitost se odpíchnout a rozjet pořádný business.

A co děláme v Šantovka Star(t)s my? V online světě své místo máme, ale chceme se s vámi vidět i offline.

Více na www.santovkastarts.cz