Máte dotaz? Volejte 603244226 nebo pište na dotazy@topgal.cz (Po-Pá 8 – 16 hod.)

Školní batohy Topgal 2022 očima designérky

Topgal | 09.03.2022 in BLOG

Školní batohy Topgal 2022

Co inspirovalo naší designérku, Terezu Matoušovou, a jaký motiv u ní vede?

Školní batohy Topgal 2022

Po dvou náročných letech, kdy se dětem střídala online a prezenční výuka, věříme, že už se blýská na lepší časy a děti budou zase potřebovat pořádnou výbavu na své cesty do školy. I letos tedy představujeme pro holky i kluky na prvním stupni ZŠ kolekci školních batohů CHILLI.

V kolekci pro rok 2022 nabízíme 11 školní batohů s dívčími motivy a 11 batohů, které mají motivy spíše pro kluky. Ale ať si každý vybere, co se mu líbí. Holky třeba batoh se stíhačkou a kluci batoh s citrony! 😀 Kolekce je laděna do trendy barev, a navíc se pyšní autorskými ilustracemi, o které se postarala naše designérka Tereza.

I letos se držíme modelů batohů, které máme osvědčené. Na výběr máme jednokomorovou školní aktovku BEBE, odlehčené batohy ENDY a BAZI, o něco větší batoh střihu ELLY nebo nejuniverzálnější tříkomorový střih COCO.
Do vyšších tříd pak nabízíme objemnější batohy MIRA, KIMI, CODA, NIKI a LYNN.

Školní batohy Topgal 2022

Reflexní prvky, propracovaný zádový systém, ale i ergonomické popruhy

Každý batoh je doplněn velkým množstvím reflexních prvků, zátěrem proti dešti a pevným dnem z testovaného materiálu TOPDURA. Pro správné nastavení batohu jsou pak k dispozici speciální stahovatelné popruhy, které jsou opatřeny hrudní přezkou. Kolekce byla testována v ITC Zlín, kde v zátěžových testech prošla na jedničku. Všechny školní batohy z kolekce Topgal 2022 tak opět jako jediná značka školních batohů můžou používat označení ITC Certifikovaná kvalita - Česká kvalita.


Vydejte se na cestu s dinosaury... nebo máte raději abstraktní motivy?

Kolekce pro kluky je laděna do modrých a zelenkavých tónů. „Barvy vždy vybírám jak podle módních trendů, tak dávám na názory samotných dětí, kterých jsme se ptali,“ říká designérka Tereza.

Pro nejmenší školáky jsou na výběr klasické motivy, jako třeba zvířátka na batohu BEBE pojatá jako origami. „Ten jsem doplnila přívěskem s dinosaurem, stejně tak jako dino batoh střihu ELLY,“ doplňuje Tereza.

Školní batohy Topgal 2022

Pro milovníky aut je připraven střih ENDY s motivem monster trucků. Školáci si navíc můžou v okénku na přední komoře měnit obrázky monster trucků nebo si sem vložit vlastní výtvory. Na své si ale přijdou i sportovci s batohem s motivem míče, jezdci BMX pak s jezdcem na střihu COCO. A nakonec opravdová pecka – stíhačka na batohu BAZI s nášivkou a radarem!

Barvy hrají zásadní roli i na batozích s větším objemem, které se svou velikostí blíží našim studentským batohům. „Na ty jsem zvolila geometrické tvary, abstraktní modré cákance na černém pozadí nebo barevný přechod modré a zelené.“ říká Tereza.

Školní batohy Topgal 2022


Víly, pandy a lišky pro holky. A lila, barva roku.

„Holčičí kolekce se tradičně nese v růžové a také trendy barvě roku 2022, a to fialové v lila tónu,“ přibližuje svou práci na dívčí kolekci designérka. Jaro už je pomalu tady, a tak nesmí chybět květinové vzory, ať už spíše v abstraktnějším duchu, jako rozkvetlá louka s vílou nebo na tmavě modrém pozadí. Věříme, že si každý vybere to své.

„Sledujeme, co mají děti rády, ptáme se jich na oblíbené motivy a nikdy nemůžeme zapomenout na zvířátka,“ vysvětluje Tereza a prozrazuje, kteří zástupci zvířecí říše to vyhráli tentokrát: „Ruku na srdce, kdo by nechtěl batoh ozdobený roztomilými pandami i s přívěskem? A aby toho nebylo málo, nakreslila jsem na střih batohu ENDY buldočka s tenisákem, tomu samozřejmě nechybí ani přívěsek. Mým osobním favoritem jsou ale letos asi lišky obklopené rozkvetlou loukou, jsou zkrátka kouzelné.“

V kolekci jsou samozřejmě zahrnuté i malinko dospělejší motivy na objemnější batohy pro první stupeň ZŠ, ideální pro dívky ve třetí až páté třídě. Lapače snů s peříčky, květiny a kolibříci na tmavém pozadí, květiny na světlém pozadí a již zmíněné citrony a nebo vlčí máky s vlaštovkami – tyhle všechny motivy u nás najdete.

%skolní batohy Topgal 2022

A jaký je váš favorit?